Diego Perotti: Sakatlığım ciddi değil!

Fenerbahçe'nin kadrosuna yeni dâhil olan Diego Perotti, sakatlığının ciddi olmadığını ve haftaya takıma katılacağını ifade etti.

SPOR 08.10.2020, 16:45 08.10.2020, 16:46
Diego Perotti: Sakatlığım ciddi değil!

Fenerbahçe, Roma forması giyen Diego Perotti'yi kadrosuna katmıştı. 

Arjantinli oyuncu, futbolda her zaman sakatlık tehlikesinin bulunduğuna dikkat çekerek, ilerleyen yaşlarda sakatlanma olasılığının artış gösterdiğini söyledi.

"Sakatlığım ciddi değil"

32 yaşında profesyonel bir futbolcu olduğunu aktaran Diego Perotti, sakatlığının ciddi olmadığını ve haftaya takıma katılacağını ifade etti.

Diego Perotti, Fenerbahçe gibi bir kulübe katılma şansını değerlendirdiğini çünkü sarı-lacivertlilerin önemli başarılara imza attığını kaydetti. 

"Emre Belözoğlu çok istekliydi"

Fenerbahçe'nin sportif direktörü olan Emre Belözoğlu ile iki defa sohbet ettiklerini belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe kadrosuna dâhil olmam konusunda çok istekli olduğunu ifade etti." dedi.

Arjantinli oyuncu, kendisinin de hem İstanbul hem de Fenerbahçe hakkında merak ettiği soruları sorduğunu belirtti.

"Takım sürekli hücumu düşündü"

Emre Belözoğlu ile ikinci görüşmesinde sözleşmesine ilişkin konuştuklarını ve şartları belirlediklerini aktaran Diego Perotti, iki-üç gün içerisinde karar verdiklerini ve sarı-lacivertlilere katıldığını söyledi. 

Diego Perotti, Fatih Karagümrük mücadelesinde Fenerbahçe'yi çok beğendiğine dikkat çekerek, sarı-lacivertlilerin sürekli hücumu düşündüğünü ifade etti.

Yorumlar (0)