Didier Drogba'dan Galatasaraylı taraftarlara çağrı! "Heykelini dikmelisiniz"

Dünyaca ünlü eski futbolcu Didier Drogba, Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim'le bir araya geldi. Efsane futbolcu, "Türk halkı Fatih Hoca’nın heykelini dikmek için neyi bekliyor" sözlerini kullandı. 

SPOR 06.08.2022, 17:43 08.08.2022, 09:12
Didier Drogba'dan Galatasaraylı taraftarlara çağrı! "Heykelini dikmelisiniz"

Fatih Terim ile Didier Drogba, uzun bir aranın ardından tekrar bir araya geldi. Dünyaca ünlü futbolcu, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Fatih Terim’i onore etti.

“Gurur duyuyorum”

Drogba Terim'le samimi görüntülerini paylaşan Fildişili efsane, "Seninle Galatasaray’da oynayıp tarih yazmaktan dolayı gurur duyuyorum, fakat seninle ve ailenle zaman geçirmekten daha da çok gurur duyuyorum. Babacığım Fatih Terim, evinde bizi ağırladığın için teşekkürler." açıklamasını yaptı.

"Heykelini dikmek için neyi bekliyorsunuz"

Drogba, son olarak "Türk halkı ve Galatasaray taraftarları, ülkenin en ikonik ve önemli hocasının heykelini dikmek için neyi bekliyor" sözleriyle bir nevi çağrı yaptı.

Fatih Terim de teşekkür etmişti

Dünyaca ünlü eski futbolcuyu Bodrum'daki evinde ağırlayan tecrübeli hoca, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak Drogba'ya teşekkür etmişti.

Fatih Terim paylaşımında, "Bugün, bir futbol ikonu ve milyonlarca insan için bir oyuncudan fazlası olan eski futbolcum Didier Drogba'yı Bodrum'da ağırlamaktan keyif aldım. Ziyaretin, tevazun ve nezaketin için teşekkür ederim evlat." sözlerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)