"Diagne cezasını çektikten sonra aramıza katılacak"

Galatasaray'ın yarın akşam ağırlayacağı Club Brugge'ün teknik direktörü Clement, Galatasaray'dan kiralık Diagne hakkında konuştu.

SPOR 25.11.2019, 20:56 25.11.2019, 21:09
"Diagne cezasını çektikten sonra aramıza katılacak"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. hafta maçında A Grubu'nda Galatasaray'ın rakibi Club Brugge'ün teknik direktörü Philippe Clement, basın toplantısında hem Galatasaray'ın hem de kendi takımının Avrupa macerasının kaderini belirleyebilecek maç hakkında konuştu.

"Birkaç gün içinde her şey değişebilir"


Club Brugge Teknik Direktörü Clement

Sezon başında Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan ve PSG maçında kaçırdığı penaltıyla takımını 1 puandan eden ve Galatasaray maçı kadrosunda bulunmayan Mbaye Diagne hakkında da konuşan Clement, şu an kendi takımına bağlı bir oyuncu olduğu için çok bir şey söylemek istemediğini, ancak birkaç gün içinde her şeyin değişebileceğini söyledi.

Cezasını çektikten sonra takıma katılabilir

Clement, Diagne'nin yaptığı hata yüzünden cezasını çektiğini ve odağın Galatasaray maçına gelen oyuncular üzerinde olması gerektiğini söyledi. Club Brugge'ün teknik direktörü, Diagne'nin cezasını çektikten sonra dersini alıp takıma dönmesini umduğunu da belirtti.

"Biz kendi oyunumuzu oynamaya geldik"

Clement, Galatasaray deplasmanına ihtiyaçları olan ve istedikleri sonucu almak için geldiklerini söyledi ve "Biz kendi oyunumuzu oynamaya geldik. Galatasaray'ın rakiplerini nasıl zorladığını gördük, biz elimizden geleni yapıp istediğimizi almaya çalışacağız. Olumsuzluklara odaklanmıyorum. Ne tür tehlikeler oluşacağına odaklanmak istemiyorum. Neleri daha iyi yapabiliriz, kazanmak için neleri yapabiliriz diye düşünmek istiyoruz. Sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynayacağız" dedi.

Yorumlar (0)