Devler Ligi'nde Merih Demiral gecesi!

Juventus'ta ilk defa Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Merih Demiral müthiş bir performans sergiledi. Juventus, 90 dakika sahada kalan ve göz dolduran milli yıldız için maçın ardından sosyal medyadan bir jestte bulundu.

SPOR 12.12.2019, 09:34 12.12.2019, 10:37
Devler Ligi'nde Merih Demiral gecesi!

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki son maçında Juventus, deplasmanda Bayer Leverkusen ile karşı karşıya geldi. Gruptan lider çıkmayı garantileyen Juventus'ta Merih Demiral, ilk 11'de sahada yer aldı.

Genç yıldız, maç boyunca Leverkusenli oyunculara geçit vermezken gösterdiği performansla da büyük beğeni topladı.

Bu sezon ikinci maçında forma giyen ve kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşayan Merih Demiral karşılaşmaya damga vuran harekette bulundu.

merih demiral ile ilgili görsel sonucu

İtalyan temsilcisinin hücuma çıkarken kaybettiği topun ardından tehlikeli gelen Bayer Leverkusen'de Alman forvet Kai Havertz, Gianluigi Buffon ile karşılaştı.

Son anda yetişen Merih, kritik bir müdahale ile topu kornere gönderdi.

Merih'in bu müdahalesinin ardından takım arkadaşları ve tecrübeli kaleci Gianluigi Buffon genç oyuncuyu tebrik etti.

Juventus, Cristiano Ronaldo ve Higuain'in golleriyle Leverkusen'i 2-0 mağlup etti. İtalyan ekipte Merih Demiral, maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada görev aldı.

Maçın ardından İtalyan kulübü Merih'e jestte bulunarak Türkçe bir paylaşım yaptı. Juventus paylaşımını "Çok iyiydin Merih' şeklinde yaptı.

Teknik direktör Maurizio Sarri karşılaşma sonunda: "Dörtlü savunma oyununu iyi oynadık. Bugün Merih en agresif oynayan oyuncumuzdu ve bu yüzden diğerlerinden daha iyi göründü" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar (0)