'Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının üçüncü haftasında salı gününün karşılaşmaları tamamlandı.

SPOR 05.10.2022, 00:45
'Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

Avrupa futbolunun kulüpler seviyesindeki en önemli organizasyonunun A, B, C, ve D gruplarında üçüncü müsabakalar tamamlandı. 

Liverpool zorlanmadı

A Grubu'nda Liverpool sahasında, Rangers'ı 7'inci dakikada Trent Alexander-Arnold ve 53'üncü dakikada penaltıdan Mohamed Salah'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Napoli gol oldu yağdı

Gruptaki bir diğer mücadelede ise Napoli, Ajax deplasmanında 6-1'lik skorla galip geldi. İtalya ekibinin gollerini 18 ve 47'inci dakikalarda Giacomo Raspadori, 33'te Giovanni Di Lorenzo, 45'te Piotr Zielinski, 63'te Khvicha Kvaratskhelia ve 81'de Giovanni Simeone kaydetti. Ajax'ın tek sayısı ise 92'nci dakikada Mohamed Kudus'ten geldi. Ajax, Avrupa kupalarında ilk defa kalesinde altı gol gördü. Napoli'nin dokuz puana ulaştığı grupta Liverpool altı, Ajax üç puanla sıralandı. Rangers ise henüz puan alamadı. 

Üç puan milli oyuncudan

Inter, C Grubu maçında Barcelona'yı 45+2'inci dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun kaydettiği golle 1-0 yendi. Bu neticeyle Inter puanını altı yaparken, Barcelona üç puanda kaldı. C Grubu'nda Bayern Münih dokuz puanla lider durumda bulunurken, son sıradaki Viktoria Plzen ise üçüncü müsabakadan da puan çıkaramadı.

Toplu sonuçlar

Alınan toplu sonuçlar ise şöyle:

A Grubu

Liverpool : 2 - 0 : Rangers

Ajax : 1 - 6 : Napoli 

B Grubu

Club Brugge : 2 - 0 : Atletico Madrid

Porto : 2 - 0 : Bayer Leverkusen

C Grubu

Inter : 1 - 0 : Barcelona

Bayern Münih : 5 - 0 : Viktoria Plzen

D Grubu

Eintracht Frankfurt : 0 - 0 : Tottenham

Olimpik Marsilya : 4 - 1 : Sporting Lizbon

Yorumlar (0)