Derbiyi izlemeye geldiler! Fenerbahçe’nin 3 yıldızına yakın takip

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Vodafone Park’ta golsüz berabere kaldığı maç, Avrupalı scoutlar tarafından da canlı takip edildi. Avrupa kulüplerinin özellikle Fenerbahçe’nin 3 yıldızı için incelemelerde bulunduğu ortaya çıktı. 

SPOR 03.10.2022, 15:55
Derbiyi izlemeye geldiler! Fenerbahçe’nin 3 yıldızına yakın takip

Dolmabahçe’de oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi heyecan dolu anlara sahne oldu. İki şampiyonluk adayının 0-0 berabere kalarak 1 puana razı olduğu müsabakaya Avrupa’dan da ilgi büyüktü. İspanyol, İngiliz ve İtalyan ekiplerinin scout ekipleri, dev derbiyi yerinde takip etmek için Vodafone Park’taki yerini aldı. Scoutların özellikle Fenerbahçe’nin 3 yıldız oyuncusu için rapor hazırladıkları öğrenildi. 

Radardaki isimler; Crespo, Szalai ve Ferdi

Dev derbide scoutlar tarafından mercek altına alınan 3 Fenerbahçelinin Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo olduğu bildirildi. Scout ekiplerinin bu 3 isim için Fenerbahçe’nin maçlarını bir süredir takip ettikleri ortaya çıktı. Öte yandan derbi için Romanya, İsveç, İngiltere, Fransa, Azerbaycan ve Kazakistan’dan basın mensupları İstanbul’a gelerek büyük heyecanı yerinde takip etti. 





Yorumlar (0)