Derbilerin hocası: Ünal Karaman

Trabzonspor'da teknik direktörlüğe Ünal Karaman'ın geçmesinin ardından adeta derbilerin kaderi değişti. Başarılı teknik adam, geçtiğimiz sezondan bu yana 8 büyük maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu. Derbilerden 15 puan alan Karaman, bu alanda tüm rakiplerinin önüne geçti.

SPOR 30.11.2019, 09:56 12.01.2020, 15:32
Derbilerin hocası: Ünal Karaman

Trabzonspor’un tecrübeli teknik direktörü Ünal Karaman, büyük karşılaşmalarda ki başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

2018-2019 sezonu başında Trabzonspor’da teknik direktörlüğe başlayan tecrübeli hoca, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 8 karşılaşmada yalnızca bir kez yenildi. Başarılı teknik adam, tek mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Galatasaray’a karşı 3-1’lik skorla yaşadı.

Dev maçlarda kolay kolay yenilmeyen teknik adam, 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 karşılaşmada ise rakipleri ile yenişemedi.

Ünal Karaman, Trabzonspor’un başına geçtiği günden bu zamana kadar karşılaşmalarda en çok puan alan teknik direktör oldu. Başarılı teknik adam, 8 karşılaşmada Trabzonspor'a tam 15 puan kazandırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise iki sezonda çıktığı 8 dev maçta 2 galibiyet, 3 eşitlik ve 3 yenilgi yaşayarak, 9 puan aldı.

Beşiktaş’ta ise geçtiğimiz sezon Şenol Güneş, bu sezon ise Abdullah Avcı toplamda 8 büyük karşılaşmada yalnızca 9 puan toplayabildi. Fenerbahçe’de ise Cocu, Koeman ve Ersun Yanal üçlüsü 8 karşılaşmada galibiyet elde edemedi, 7 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertli takım, bu süreçte yalnızca 7 puan alabildi.

Yorumlar (0)