Derbide büyük saygısızlık!

Beşiktaşlılar, Galatasaray’ın kurucusu olan Ali Sami Yen aleyhine yaptığı tezahüratlara Galatasaraylı tribünler, siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Süleyman Seba aleyhine tezahürat yaparak karşılık verdiler.

SPOR 28.10.2019, 09:17 28.10.2019, 09:21
Derbide büyük saygısızlık!

Vodafone Park'ta oynanan dev derbide yaşananlarr, iki takıma da taraftarlarına hiç yakışmadı. Ev sahibi Beşiktaşlı taraftarlar, tribünleri tıka basa doldurup neredeyse boş yer bırakmadılar. Galatasaraylı taraftarlar da Taksim'de bir araya gelmelerinin ardından hep birlikte sahaya geçerek, kendilerine ayrılan alanda takımlarına tüm güçleriyle destek oldular. Sonrasında taraftarlar, büyük bir saygısızlık yaparak iki takımında sembol olmuş isimlerine yönelik küfürlü tezahürat yapmaya başladılar.

Beşiktaşlılar, Galatasaray'ın kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen aleyhine bağırırken, sarı-kırmızılılar karşılık vererek Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba aleyhine küfürlü tezahürat yaptılar. Yen ve Seba'nın Feriköy'deki mezarları, ölüm yıldönümlerinde iki kulüp yöneticilerince tarafından anılıyordu. Derbi karşılaşmasında tribünde yapılan saygısızlık büyük tepki aldı.

Yorumlar (0)