Denizlispor tesislerine silahlı baskın!

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in düzenlemiş olduğu basın toplantısına girmesine izin verilmeyen eski başkan Süleyman Urkay ve yanında bulunan 2 kişi ile kulüp güvenlik görevlileri arasında arbade yaşandı.

SPOR 23.10.2019, 13:53 23.10.2019, 14:02
Denizlispor tesislerine silahlı baskın!

Kulüp Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri ile beraber Haluk Ulusoy Tesisleri'nde organize edilen ve bir televizyon programından canlı yayınlanan basın toplantısında, kulübün daha önceki yıllardan gelen borçlarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı devam ederken tesise gelen ve toplantının yapıldığı salona gşrmeye çalışan eski Başkan Süleyman Urkay ve yanında bulunan  2 kişiye kulübün güvenlik görevlileri girmesi için izin vermedi.  İki grup arasında başlayan sözlü tartışma bir anda arbedeye döndü.

Polise yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen emniyet güçleri, Süleyman Urkay ve yanındaki iki kişiyi, emniyete götürdü.

Yapmış olduğu açıklamada Çetin, oldukça üzücü bir olayın yaşandığını, konuyu kamuoyunun takdirine bıraktıklarını belirtti.

"Bir kişinin belinde silah varmış"

Çetin, "Bir kişinin belinde silah varmış. Gerçekten ayıp, yazıklar olsun. Yapacak bir şey yok. Canı sağolsun. O da burada emek vermiş yıllarca. Ama gerçekten üzücü bir durum. Hiç yakışmadı kendisine. Olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Ama bizi hiç kimse yıldıramayacak. Sonuna kadar bu şehre mahcup olmamak için tüm mücadelemizi vereceğiz" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)