Demba Ba'dan Fransız gazeteciye: "Türkler hoşgörülüdür!"

Başakşehir forması giyen Demba Ba, İstanbul'da Başakşehir ile Paris Saint-Germain arasında oynanacak mücadele nedeniyle endişelendiğini belirten Fransız gazeteciye "Türkler hoşgörülüdür!" mesajını verdi.

SPOR 27.10.2020, 10:42 27.10.2020, 10:49
Demba Ba'dan Fransız gazeteciye: "Türkler hoşgörülüdür!"

Başakşehir, 28 Ekim Çarşamba günü Fatih Terim Stadyumu'nda Paris Saint-Germain'i konuk edecek. Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Fransız ekibi ile mücadele edecek olan Başakşehir galibiyet istiyor. 

Saat 20.55'te başlayacak olan karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından taraftarlar ile buluşacak. Söz konusu karşılaşmada İsveçli hakem olan Andreas Ekberg düdük çalacak. 

Fransız gazeteci endişelendi

Fransız gazeteci Pierre Menes, Türkiye ile Fransa arasında son dönemde gerginlik yaşandığını, bu nedenle söz konusu mücadele için endişelendiğini ifade etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Pierre Menes, iki ülke arasında tansiyonun yükseldiği bir süreçte mücadelenin İstanbul'da oynanmasının riskli olabileceğini ima etti.

Başakşehir forması giyen Demba Ba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Paris Saint-Germain ekibinin güvende olacağını kaydetti. 

Demba Ba'dan yanıt geldi

Pierre Menes'in kaygılanmaması gerektiğini belirten Demba Ba, televizyonların kapatılmasının ve insanların hoşgörüsüne tanıklık edebilmek için dünyanın gezilmesinin iyi bir seçenek olduğunu ifade etti. 35 yaşındaki futbolcu, bu açıklamasıyla Türklerin hoşgörülü olduğunu ima etti. 

Chelsea ile Paris Saint-Germain arasında 2014 yılında Şampiyonlar Ligi çeyrek finali mücadelesi oynanmıştı. Senegalli futbolcu, bu mücadelede kaydettiği golle Paris Saint-Germain'in yarı finale çıkmasına engel olmuştu.  

Yorumlar (0)