Dele Alli sessizliğini bozdu

Dele Alli'den haber alamadıklarını söyleyen Şenol Güneş, "İzin verdiğimiz Dele Alli henüz gelmedi. Telefonla da kendisine ulaşamadık. İnşallah kaza geçirmemiştir." dedi. Beşiktaş'ın İngiliz oyuncusu Dele Alli, yarın (23 Mart) takımla birlikte antrenmana çıkacağını duyurdu.

SPOR 22.03.2023, 20:31 22.03.2023, 23:23
Dele Alli sessizliğini bozdu

Tecrübeli teknik direktör, siyah-beyazlı takımın milli maçlar sebebiyle liglere verilen arada Beşiktaş Jimnastik Kulübü Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan evvel gazetecilerin suallerini cevapladı.



"TFF'nin kararı bir ay sonra değişebilir"

TFF'nin (Türkiye Futbol Federasyonu) ligden düşecek olan takım sayısına dair aldığı karara ilişkin görüşlerini ifade eden Güneş, "Bizimle hiç konuşmadılar. Önümüzdeki sezonun prosedürünün şimdiden açıklanması gerekir. Herkes o doğrultuda hazırlık yapmalı. İstişareye gereksinim var. Bu kararın bir ay sonra değişebileceği kanaatindeyim." diye konuştu.



"Beşiktaş'ın açıklamasına katılıyorum"

Beşiktaş'ın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son zamanlarda meydana gelen karşılıklı atışmaları 'kayıkçı kavgası' şeklinde nitelendiren ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu adaletli olmaya çağıran açıklamasına ilişkin de konuşan Güneş, "Kulübümüzün yazısına katılıyorum. Hoşuma gitti. Haksızlık yapan kişilere suçlama yapılsın. Bu sözlere yapılmasın. Kulübümüz herkes için bir şeyler talep etti. Toparlayıcı ve kapsayıcı bir açıklama." dedi.



"İnşallah kaza geçirmemiştir"

Siyah-beyazlı takımın son durumuna ilişkin de bilgi veren Güneş, İngiliz oyuncu Dele Alli'nin, izni sona ermesine karşın antrenmana katılmadığını dile getirdi. 

Dele Alli'den haber alamadıklarının altını çizen Şenol Güneş, "İzin verdiğimiz Dele Alli henüz gelmedi. Telefonla da kendisine ulaşamadık. İnşallah kaza geçirmemiştir. Pek çok futbolcu milli takımda. Salih Uçan özel izni sebebiyle yarın (23 Mart) takıma katılacak. Tayyip Talha'nın sakatlığı malum, 10 gün kadar daha devam edecek. Derbiye değin düzelir diye umut ediyoruz. Rosier boğazından operasyon geçirdi. Hafta sonu itibarıyla takıma katılacağı kanaatindeyiz. Gedson dişi nedeniyle bir operasyon geçirdi. Cumartesiden sonra idmanlara başlar. Önümüzdeki cuma günü bütün takım bir arada olur. Derbinin pazar günü oynanma ihtimali var." yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)