David Beckham, Falcao'yu istiyor!

Inter Miami'nin kurucusu ve başkanı olan efsane futbolcu David Beckham, Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'yu takımında görmek istediğini dile getirdi.

SPOR 19.11.2019, 09:01 12.01.2020, 17:29
David Beckham, Falcao'yu istiyor!

Inter Miami’nin kurucusu ve başkanı David Beckham, 2020 yılından itibaren MLS’te mücadele edecek olan kulübü için geniş çaplı bir transfer çalışmalarına başlayacak.

AS’ta ki haberlere göre; David Beckham, MLS’e etkili bir başlangıç yapmak istediği için James Rodrigues, Falcao ve Mandzukic’i transfer listesine ekledi.

Beckham’ın yüksek seviyede oynayan ancak kazanmaya devam etmek isteyen futbolcuları kadroya katmayı hedeflediği ve bu doğrultuda bir listesi hazırladığını ifade etti.

Forvet mevkisinde Radamel Falcao ve Mario Mandzukic için girişimde bulunabileceği ancak Hırvat yıldızın transferinin daha yüksek ihtimal olduğu iddia edildi.

Teknik direktör olarak Carlo Ancelotti'yi listede

Öte yandan Beckham’ın teknik direktör arayışlarını da devam ettiği ve ilk tercih olarak Napoli’yi çalıştıran Carlo Ancelotti’yi seçtiği, alternatif olarak Gennaro Gatuso’yu düşündüğü ifade edildi.

Galatasaray’da uzun zamandır devam eden sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Radamel Falcao, Başakşehir ve Club Brugge karşılaşmaların da forma giyemeyecek.

Yorumlar (0)