"Daha gelmeden yönetimle hocayı birbirine düşürdü"

Fatih Terim'in, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı Arda Turan açıklaması günlerdir süren tartışmayı yeniden alevlendirdi. Tecrübeli teknik adamın, Arda konusunda yönetimin sergilediği tavırdan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirtmesinden sonra başarılı oyuncu Twitter'da Türkiye gündemine girdi.

SPOR 24.01.2020, 09:43
"Daha gelmeden yönetimle hocayı birbirine düşürdü"

Sarı-kırmızılı ekipte gündem yine Arda Turan... Transfer döneminin başladığı günden bu yana yeniden Galatasaray forması giyeceği konuşulan Arda Turan hakkında Fatih Terim'in yaptığı son açıklama tartışmalara sebebiyet verdi.

Türkiye Kupası'nda oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra Fatih Terim'in yönetim ile gerçekleştirdiği  Arda Turan zirvesini detaylarıyla anlatmasından sonra Türkiye gündemi bir kez daha milli futbolcu yer aldı.

Arda Turan konusunda yönetimle yaşanan fikir ayrılığını bizzat dile getiren  Terim'in o sözlerinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada çarpıcı paylaşımlar yaptı. İşte Twitter'da gündem olan Arda için yapılan paylaşımlar...

Yorumlar (0)