D-Smart, beIN Sports'a rakip oldu!

Türkiye Süper Ligi'nin yayıncı kuruluşu BeIN Sports'a rakip çıktı. D-Smart'ın, ihaleye gidilmesi halinde aday olacağı bildirildi. 

SPOR 06.05.2020, 13:03 06.05.2020, 13:08
D-Smart, beIN Sports'a rakip oldu!

D-Smart'ın, mart ve nisan aylarında ödeme yapmayan ve bu sebeple kulüplerle arası bozulan beIN Sports'a rakip olduğu iddia edildi.  

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, IPTV (kaçak yayın) yayınları sebebiyle maç izlenme oranının azalması ve decoder satışlarının artmaması sebebiyle beIN Sports'un Türkiye'den çekilmeyi düşündüğünü ifade etmişti. 

Rıdvan Dilmen'in de "Aldığım duyumlara göre; beIN Sports çekilmeyi düşünüyor." açıklamasında bulunması söz konusu iddiaları güçlendirdi. 

Söz konusu gelişmelerin ardından harekete geçen D-Smart'ın, muhtemel bir naklen yayın ihalesine gidilmesi halinde aday olacağı bildirildi. 

Yetkililerin teknik altyapıda herhangi bir sıkıntının mevcut olmadığını ve maçları yayınlamaya hazır olduklarını söyledikleri ortaya çıktı. 

Diğer yandan, Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu dijital yayın platformuna ilişkin çıkan haberin, Milliyet gazetesinde yayınlanması dikkat çekti. 

Yorumlar (0)