Cristiano Ronaldo’dan Şampiyonlar Ligi’nde çifte rekor

Manchester United'ın, Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam Villarreal'i 2-1 mağlup ettiği maçta Cristiano Ronaldo, takımı adına Şampiyonlar Ligi tarihinin en geç galibiyet golüne imza atarken, bu turnuvada en çok maça çıkan oyuncu olarak tarihe geçti. 

SPOR 30.09.2021, 13:33 01.10.2021, 09:42
Cristiano Ronaldo’dan Şampiyonlar Ligi’nde çifte rekor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta, E, F, G ve H gruplarında dün oynanan maçlarla tamamlandı.

Ronaldo galibiyeti getirdi

F Grubu'nda Manchester United, kendi sahasında ağırladığı Villarreal'i Ronaldo’nun uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Müsabakada 53. dakikada Villarreal Paco Alcacer'in golüyle öne geçerken,  Manchester United ise 60. dakikada Alex Telles ve 90+5’te C. Ronaldo'nun golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla M. United gruptaki ilk galibiyetini alarak 3 puana ulaşırken, İspanya ekibi 1 puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi’nde en çok maça çıkan oyuncu

Turnuvada 178. maçına çıkan Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, Iker Casillas'ın rekorunu geride bırakarak Şampiyonlar Ligi’nde en çok maça çıkan oyuncu unvanına sahip oldu.

Manchester adına Şampiyonlar Ligi’nin en geç golü

94:13'te Villarreal ağlarını havalandıran Cristiano Ronaldo, Manchester United adına Şampiyonlar Ligi tarihindeki en geç galibiyet golünü atan isim oldu.

Yorumlar (0)