Cristiano Ronaldo yuvaya geri mi dönüyor? Real Madrid'den açıklama

İspanya ekiplerinden Real Madrid'in teknik patronu Zinedine Zidane, İtalya ekibi Juventus'ta forma giyen eski futbolcuları Cristiano Ronaldo'nun yaz transfer döneminde takıma geri dönme olasılığı bulunduğunu dile getirdi.

SPOR 15.03.2021, 21:43 16.03.2021, 16:25
Cristiano Ronaldo yuvaya geri mi dönüyor? Real Madrid'den açıklama

Fransız teknik adam Zidane, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında İtalya temsilcisi Atalanta ile yarın evlerinde oynayacakları mücadele öncesi açıklama yaptı.

İlk müsabakada aldıkları 1-0'lık galibiyete güvenmemeleri gerektiğini belirten teknik adam, "Madrid'e kazanmak için gelecekleri kanaatindeyim, bundan hiç şüphem yok. İlk karşılaşmayı kazandık fakat bu bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Turu geçmek için iyi bir futbol ortaya koymalıyız." şeklinde konuştu.



"İhtimal dahilinde"

Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun Real Madrid'e geri döneceği yönündeki iddialar hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "İhtimal dahilinde. Cristiano'yu çok iyi tanıyoruz ve burada gerçekleştirdiği her şeyi biliyoruz. Fakat o şu anda Juventus'un futbolcusu ve buna saygı duymamız gerekiyor. Onu çalıştırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gelecekte neler olup biteceğini hep birlikte göreceğiz." ifadelerine yer verdi.



438 maçta 450 gol

Real Madrid'in golcüsü Karim Benzema ise Ronaldo ile beraber çok sayıda başarı elde ettiklerini işaret ederek, "Ayrılalı yaklaşık 3 sene oldu ve o başka bir kulüpte oynuyor. Ben teknik patron ya da kulüp başkanı değilim. Juventus'ta ne durumda olduğunu bilmiyorum, bu yüzden olası dönüş hakkında konuşmam doğru olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

2009-2018 seneleri arasında Real Madrid ile 2 lig şampiyonluğu ve 4 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun yanı sıra çok sayıda kupa kazanan Ronaldo, 438 maçta 450 gol atma başarısı göstermişti.

Yorumlar (0)