Cristiano Ronaldo yeni doğan kızını paylaştı!

Bir süredir ikiz bebek heyecanı yaşayan dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo’nun erkek çocuğunun doğum sırasında hayatını kaybetmesi, hayranlarını derinden üzmüştü. Portekizli golcü, yeni doğan kız çocuğu ile birlikte ilk kez fotoğraf çektirerek sosyal medya hesabından paylaştı. 

SPOR 22.04.2022, 12:53 22.04.2022, 17:47
Cristiano Ronaldo yeni doğan kızını paylaştı!

Yeni doğan kızını ilk kez hayranları ile paylaşan Ronaldo’nun bu paylaşımı milyonlarca beğeni ve yorum aldı. Fotoğrafın altına bir not düşen yıldız futbolcu, “Sonunda güzel evimizdeyiz. Eşim Gio ve güzel kızımız ile birlikte sonunda bir aradayız. Güzel yorumlarda bulunan ve bizlere iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz destek hem benim hem de ailem için çok kıymetli. Bu sevgiyi en derinden hissettik. Şimdi yeniden hayata tutunma ve bunun için minnettar olma vakti” ifadelerini kullandı. 

Yeni doğan bebeğin sağlık durumu iyi

37 yaşındaki Cristiano Ronaldo’nun 3’ü kız olmak üzere toplam 5 çocuğu bulunuyor. Bebek heyecanını ilk kez 2010 yılında yaşayan yıldız futbolcunun ilk çocuğu olan Cristiano Ronaldo Jr. da bir süredir alt takımlarda attığı goller ve oynadığı futbolla basının dikkatini çekiyor. Cristiano Ronaldo’nun şu an birliktelik yaşadığı Georgina Rodriguez’den de Alana Martina isminde bir kız çocuğu bulunuyordu. Georgina Rodriguez’den dünyaya gelen yeni bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Yorumlar (0)