Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'ta

Manchester United, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile 2+1 senelik sözleşme imzalandığını duyurdu.

SPOR 31.08.2021, 17:12
Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'ta

İngiliz devi Manchester United, Ronaldo transferinde mutlu sona ulaştı. Manchester United, 36 yaşındaki dünya yıldızıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Eski takımına dönen Ronaldo, United formasıyla çıktığı 292 maçta 118 gol atmıştı.

“Sabırsızlanıyorum”

Kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulunan Portekizli oyuncu, "Manchester United daima kalbimde özel yeri olan bir kulüp ve cuma günkü açıklamadan beri aldığım bütün mesajlar çok etkiledi beni. Old Trafford'da taraftarların önünde oynamak ve onları yeniden görmek için sabırsızlanıyorum. Uluslararası maçların ardından takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum ve çok başarılı bir sezon geçirmeyi umuyorum" sözlerini kullandı.

“Onu tanımlamak için kelimelerimiz tükendi"

Cristiano Ronaldo'nun transferi konusunda çok mutlu olduğunu ifade eden Manchester United Teknik Direktörü O. G. Solskjaer, "Ronaldo’yu tanımlamak için kelimelerimiz tükendi. O yalnızca harika bir oyuncu değil, harika da bir insan. Böyle uzun bir süre üst seviyede oynama arzusu ve becerisine sahip olmak, oldukça özel bir insan olmayı gerektirir. Hepimizi etkileyeceğinden ve tecrübesinin takımdaki genç oyuncular için önemli olacağından hiçbir şüphem yok. Ronaldo'nun geri gelmesi, Manchester’ın benzersiz cazibesini gösteriyor. Onun için her şeyin başladığı yere dönmesi sebebiyle çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)