Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu

Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan takımı Al-Nassr ile 2.5 senelik anlaşmaya imza attığı iddia edildi.

SPOR 05.12.2022, 15:24 06.12.2022, 12:15
Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’la sözleşmesini bitiren Cristiano Ronaldo'nun hangi takıma gideceği futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Söz konusu ünlü futbolcunun yeni takımı ilerleyen günlerde netlik kazanabilir.

“2.5 senelik sözleşme imzaladı”

Bir İspanyol spor gazetesi tarafından yapılan haberde, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'la 2.5 senelik sözleşmeye imza atacağını ve 1 Ocak gününden başlayarak sözleşmenin faaliyete alınacağı ifade edildi.

Haber içerisinde, Portekizli futbolcunun senelik 200 milyon euro elde edeceğiz ve burada oynadığı sürece toplam 500 milyon euro kazanacağı aktarıldı.

İsmi birçok takımla anılmıştı

Manchester United ile yolların ayıran Ronaldo'nun adı ABD MLS Ligi takımlarından Inter Miami, Los Angeles Galaxy ve Los Angeles FC'nin dışında eski takımı Sporting Lizbon ile de geçiyordu.

Al-Nassr'ın kadrosu içerisinde birden çok sayıda bilindik isim bulunuyor. Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo, Tecrübeli kaleci David Ospina, Beşiktaş'ın eski oyuncuları Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca Suudi Arabistan ekibi içerisinde kariyerine devam ediyor.

Yorumlar (0)