Cristiano Ronaldo krizi büyüyor!

Juventus'un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Sarrı arasında yaşanan gerilim Milan maçında iyice arttı.

SPOR 11.11.2019, 09:41
Cristiano Ronaldo krizi büyüyor!

İtalya Ligi Serie A'nın 12. hafta maçında Juventus ile Milan karşılaşırken, Cristiano Ronaldo’nun 55. dakikada oyundan alınması bir anda gündem oldu. Yıldız oyuncu, direkt soyunma odasına giderek teknik direktörü Maurizio Sarri’ye tepkide bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova karşılaşmasının 82. dakikasında oyundan çıkarılan Portekizli yıldız Ronaldo, teknik direktör Sarri ile bir tartışma yaşamıştı.

cristiano ronaldo ile ilgili görsel sonucu

Bu sezon ilk kez bir maçta oyundan çıkarılan yıldız futbolcu, Milan ile oynanan mücadelenin 55. dakikasında yerini Paulo Dybala'ya bırakınca bir şok daha yaşadı. Oldukça mutsuz olduğu gözlemlenen Portekizli yıldız, doğrudan soyunma odasının yolunu tutarken ikili arasındaki bu gerilim sosyal medyada gündem oldu.

Cristiano Ronaldo'nun yerine oyuna dahil olan Paulo Dybala, 77. dakikada attığı golle Juventus'u 1-0 öne geçirdi ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

cristiano ronaldo ile ilgili görsel sonucu

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Moskova karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Ronaldo kızgındı çünkü iyi durumda değildi. Birkaç gün önce dizinde bir problem yaşadı ve maçta kasları çabuk yoruldu. İlk yarının sonunda gergin görünüyordu. Riske etmemek için oyundan çıkardım” demişti.

Ronaldo, bu sezon Juventus kulübünde ilk golünü 31 Ağustos 2019'de Napoli ile oynanan ve 4-3 Juventus’un yendiği maçta atmıştı.
 

Yorumlar (0)