Conor McGregor, Liverpool'u satın mı alacak?

UFC'nin haylaz çocuğu olan eski şampiyon Conor McGregor, İngiliz devi Liverpool'u satın alabileceğini ima etti. Şampiyon dövüşçünün sosyal medyadan yaptığı paylaşım, spor dünyasında yankı uyandırdı.

SPOR 09.11.2022, 17:32 10.11.2022, 09:33 Hakan Öksüz
Conor McGregor, Liverpool'u satın mı alacak?

İrlandalı karma dövüş sanatçısı Conor McGregor, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini eğlendiriyor. Karma dövüş alanında dünyanın en prestijli organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship'te (UFC) hem tüy siklet hem de hafif siklet kemerine aynı anda sahip olan İrlandalı dövüşçü, double champ (çifte şampiyon) olarak anılıyordu.

Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov'a yenildikten sonra kariyerinde düşüşe geçen Conor McGregor, eski boksör Floyd Mayweather ile yaptığı gösteri maçıyla servetine servet kattı. Geçen yıl Forbes dergisinin en fazla kazanan sporcular listesinde zirveye yükselen İrlandalı dövüşçü, kurduğu Proper Twelve adlı viski markasının tanıtımı ile de ilgileniyor.

"Duyar duymaz hemen araştırmaya başladım" 

Ünlü dövüşçünün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Bir takipçinin paylaşımını alıntılayan Conor McGregor, Liverpool'u satın alabileceğini ima etti. Conor, "Duyar duymaz hemen araştırmaya başladım. Fantastik bir kulüp." paylaşımında bulundu. 

"Tek başına Liverpool'u satın alamaz"

Bazı kullanıcılar, Manchester United taraftarı olduğu bilinen Conor McGregor'ın şaka yaptığını ileri sürdü. Conor McGregor hayranları ise bu satın alma işleminin gerçekleşebileceğini belirtti. Ünlü dövüşçünün servetinin, Liverpool'u tek başına satın almayacağını kaydeden futbol tutkunları, "Conor, Liverpool'u satın almak isteyen bir gruba ortak olabilir." yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)