Cisse zirvede yerini aldı! Cisse kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Ligde 8 gol kaydeden Alanyaspor'da forma giymekte olan Papiss Cisse gol krallığında zirveye oturdu.

SPOR 21.10.2019, 10:52 21.10.2019, 11:01
Cisse zirvede yerini aldı! Cisse kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Millî takım arasından önce mücadele ettiği son 3 karşılaşmada da  puan kaybına uğrayan, Aytemiz Alanyaspor evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-2 yenilgiye uğratarak, maç eksiğiyle Trabzonspor'a kaptırdıkları liderliğin yeniden sahibi oldu. Maça etkili başlayan Alanyaspor takımının gollerini Ceyhun, Cisse (2), Bakasetas ve Fernandes attı.

Takımın dikkat çeken oyuncularından olan Cisse karşılaşma sonrası, "Güzel oyun oldu. Kolay gibi gözüktü ama bunu takım arkadaşlarım kolaylaştırdı. Liderliği de geri aldık" şeklinde bir açıklamada bulundu.

papiss cisse alanyaspor ile ilgili görsel sonucu

Süper Lig'de 8 karşılaşmada 8 gol kaydeden Papiss Cisse gol krallığında liderliğin sahibi oldu.

Papiss Cisse kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

3 Haziran 1985 tarihinde dünyaya geldi. Tam adı Papiss Demba Cisse olan Senagalli futbolcu, 37 defa Senegal millî takımının formasını giymiş  ve bu karşılaşmalarda toplamda 17 gol atmıştır. 

papiss cisse newcastle united ile ilgili görsel sonucu

 1.80 boyundaki santrafor 2012''de 12 milyon euro transfer ücreti ile  Alman ekibi Freiburg'tan İngiliz kulübü Newcastle United kulübüne imza atmıştı. Premier Lig kariyerinde toplamda 117 maçta forma giyen  Cisse 37 gol ve 10 asist yaparken,  yıldız oyuncu Bundesliga'da mücadele ettiği 65 karşılaşmada  37 gol 5 asist ile başarılı bir performans sergiledi.

 Futbol kariyerine Fransa'da başlayan Papiss Cisse, sırasıyla Metz, Cherbourg, Chateauroux, Freiburg, Newcastle ve Luneng takımlarında oynadı.

Yorumlar (0)