Chelsea, Ronaldo için devreye girdi!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi bileti alamayan Premier Lig takımı Manchester United, Portekizli futbol yıldızı Ronaldo'yu kaybedebilir. İddialara göre bir başka İngiliz ekibi olan Chelsea, Ronaldo'nun menajeri ile temas kurdu.

SPOR 26.06.2022, 11:08 27.06.2022, 13:53 Hakan Öksüz
Chelsea, Ronaldo için devreye girdi!

Kariyerine İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da devam eden Cristiano Ronaldo, takımından ayrılabilir. Geçen sezon topladığı 58 puanla ligi 6'ncı sırada bitirmiş ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edememişti. Kariyerinin sonuna yaklaşırken Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmak istemeyen Portekizli yıldızın, takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Şampiyonlar Ligi'ni yeniden kazanmak istiyor!

Şampiyonlar Ligi'ni 6'ncı kez kazanmak isteyen 37 yaşındaki Portekizli yıldızın, yakın çevresine "Anlaşılan o ki, bu hedefimi Manchester United'da gerçekleştiremeyeceğim." dediği iddia edildi. Önceki aylarda adı Alman devi Bayern Münih ile de anılan Ronaldo'nun, Premier Lig'de kalmak istediği kaydedildi.

Chelsea'ye imza atabilir!

İddialara göre bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde eden Chelsea, Ronaldo'nun transfer edilmesi için kolları sıvadı. Portekizli yıldızın hem Premier Lig'de kalabilmesi hem de Devler Ligi'nde mücadele edebilmek için Chelsea'ye imza atabileceği konuşuluyor.

İngiliz basınının iddialarına göre Chelsea'nin yeni sahibi olan Todd Boehly, transferi sonlandırmak için Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes ile görüştü. Chelsea Kulübü ve Ronaldo cephesi, konuya dair resmi bir açıklamada bulunmadı.

Ronaldo, hangi takımlarda oynadı?

Portekizli yıldızın Sporting formasıyla başladığı futbol kariyerinin dönüm noktası, 2003 yılında Manchester United'a imza atması oldu. İngiliz ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ronaldo, 2009 yılında 94 milyon euro bedelle İspanyol devi Real Madrid'e gitti. 2018-2021 arasında İtalya ekibi Juventus'ta top koşturan Ronaldo, önceki yılın Ağustos ayında Manchester United'a döndü.

Yorumlar (0)