Chelsea'den, Gedson Fernandes transferinde dev çalım!

Manchester United ve West Ham United'ın da yakından takip ettiği Gedson Fernandes için elini çabuk tutan Chelsea, yıldız oyuncu için takımına dudak uçuklatan bir teklifte bulundu.

SPOR 09.01.2020, 10:19 12.01.2020, 15:23
Chelsea'den, Gedson Fernandes transferinde dev çalım!

Premier Lig takımlarından Chelsea, transfer çalışmalarını hız verdi. Teknik Direktör Frank Lampard’ın raporu doğrultusunda operasyona başlayan Chelsea yönetimi, ilk olarak ezeli rakipleri Manchester United ve West Ham United’ın da yakından takip ettiği Benfica’nın başarılı oyuncusu Gedson Fernandes için teklifte bulundu. Chelsea, Portekizli yıldız için 65 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Premier Lig’de oynamak için Benfica’dan ayrılmak istediğini ifade eden Gedson Fernandes için Manchester United ve West Ham United’ı geride bırakarak atak yapan Chelsea, transferde bir adım önde... İki takıma da transfer çalımı atan Chelsea, 21 yaşındaki oyuncuya her an imzayı attırabilir. Önce Benfica’ya 18 aylık kiralama teklifi ile giden Chelsea, sonrasında Lampard’ın isteği doğrultusunda genç oyuncunun bonservisini alma kararına vardı.

Benfica ile ilk görüşmeyi yapan ancak henüz resmî bir teklifte bulunmayan West Ham United’ın 40 milyon Euro’luk teklifini 15 milyon Euro yükselten Chelsea, transferde önemli bir avantaj elde etti. Fernandes’in menajeri de transfer görüşmelerini yürütmek amacıyla İngiltere’ye gitti. Benfica’nın hangi takımın teklifini kabul edeceğine karar vermesinden sonra Fernandes ile sözleşme görüşmelerine başlanacağı ifade edildi.

Benfica’da 59 maçta forma giyen Fernandes, 3 gol atarken 7 de asist yaptı.

Genç yıldızın, 120 milyon Euro serbest kalma maddesi yer alıyor.

Yorumlar (0)