Cengiz Ünder: İzlanda maçı benim maçım olacak

Sakatlığı sebebiyle elemelerde tek karşılaşmada görev alan ve çok hırslı olan Cengiz Ünder'in 'İzlanda maçı benim maçım olacak' dediği ifade edildi.

SPOR 12.11.2019, 10:29
Cengiz Ünder: İzlanda maçı benim maçım olacak

A Millî Takım, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde son düzlüğe girdi. Önce İzlanda sonra da Andorra ile mücadele edecek olan ay-yıldızlılar, 2016 yılından sonra yeniden bu turnuvaya katılmak için geri sayıma başladı.

İlgili resim

Millîlerin en büyük kozlarından birisi Cengiz Ünder olacak. Bu sezon sakatlık konusunda oldukça dertli olan genç yıldız, 2 Kasım tarihinde Napoli ile oynanan karşılaşmanın 81. dakikasında oyuna girerek yeniden forma giymeye başlamıştı. Bu süreçte Fransa hariç millî karşılaşmalarda da kadroda yer almayan Cengiz'in bu sebeple çok hırslı olduğu aktarıldı. Yıldız futbolcu, yakın çevresi ile yaptığı konuşmalarda "İzlanda maçı benim maçım olacak. Gol ve goller atarak ülkeme Avrupa Şampiyonası'na katılma sevincini yaşatmaya katkı sağlamak istiyorum" dediği belirtildi.

İlgili resim

Türkiye'nin Fransa'yı Konya'da 2-0 mağlup ettiği tarihi karşılaşmada da gol kaydeden 22 yaşındaki futbolcu, sakatlık yaşamasına rağmen ekim ayında iç sahadaki Arnavutluk ve deplasmandaki Fransa karşılaşmasında takımını yalnız bırakmamış ve soyunma odasında da arkadaşlarının yanında olmuştu.
 

Yorumlar (0)