Cengiz Ünder'den, Galatasaray ve Fatih Terim açıklaması: Bende yeri çok farklı

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Galatasaray ile karşılaşacakları maç öncesi basın toplantısında açıklama yapan Cengiz Ünder, Galatasaray’ı yenmek istediklerini ifade etti. 

SPOR 29.09.2021, 17:26
Cengiz Ünder'den, Galatasaray ve Fatih Terim açıklaması: Bende yeri çok farklı

Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın perşembe günü karşılaşacağı Marsilya'da top koşturan milli futbolcu Cengiz Ünder, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Hocam bana çok güveniyor

Marsilya'daki durumu ile ilgili açıklama yapan Cengiz Ünder,"Marsilya'da hocam bana güveniyor. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Performansım şu an gayet iyi durumda, bunu sürdürmek istiyorum. Bunu da yapabilecek güçteyim. Marsilya'da olduğum için çok mutluyum, verdiğim en doğru karar burada olmak." şeklinde konuştu.

“Kazanmak istiyoruz”

Galatasaray maçı hakkında konuşan Cengiz, "Maça çok iyi hazırlandık. Şu an çok iyi durumdayız. Avrupa Ligi maçları zorlu olur. Galatasaray maçına da iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz." sözlerini kullandı.

“Fatih Hoca’nın bende yeri çok farklı”

Fatih Terim ile ilgili de açıklama yapan Cengiz Ünder, "Fatih Hoca, milli takıma beni çağıran hoca. Bende yeri çok farklı, değerli bir isim. Çok genç yaşta milli takıma aldı davet etti. O günden beri milli takımda oynuyorum. Benim için çok farklı olacak. Çok heyecanlıyım, bu maçı dört gözle bekliyorum. Kendimi iyi hazırladım ve her zaman yaptığım gibi sahaya çıkıp, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Arkadiusz Milik'in geri dönmesi bizim için çok iyi. Çok önemli ve iyi bir futbolcu. Napoli'deyken, onunla karşılaşmıştık. Ona fazlasıyla ihtiyacımız var. Onunla sahada oynarken keyif alıyorum. Onu dört gözle bekliyoruz. Umarım yeniden sakatlık yaşamaz." şeklinde konuştu.

Stefan Kuntz'un Milli Takım'ın yeni hocası olmasıyla ilgili soru gelmesi üzerine Cengiz Ünder, "Milli Takım ile ilgili bir şey söylemeyi şu an doğru bulmuyorum. Yarınki maçla ilgili konuşmak istiyorum. Umarım her şey için hayırlısı olur demek istiyorum." sözlerini kullandı. 

Yorumlar (0)