Cem Bölükbaşı'nın hayalleri gerçek oluyor!

Formula 1 Espor'un başarılı oyuncusu Cem Bölükbaşı hayallerini gerçekleştirmede emin adımlarla ilerliyor.

SPOR 05.10.2019, 10:17 05.10.2019, 10:32
Cem Bölükbaşı'nın hayalleri gerçek oluyor!

Formula 1 Espor'un Toro Rosso takımında yarışan ve Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil eden Bölükbaşı'nın hayalleri gerçek oluyor.

EuroCup'ta yarışacak olan Bölükbaşı "Bu benim için adeta gerçeğe dönüşen bir rüya. Eğitmenimden M2 Competition’ı duymuştum, ve daha sonra Formula Renault’da yarışabileceğimin farkına vardım, bunun gerçekleşmesi için sponsorlarımla ve temsilcimle beraber elimden her şeyi yaptım. Çarşamba günü Londra’da F1 Esports etkinliğindeydim, yarış similasyonu kokpitime oturdum, Montreal yarışına 30 saniye vardı ve o sırada anlaşma tamamlandı. Çok heyecanlanmıştım fakat bunu aklımdan çıkarmam ve o sıradaki önceliklerimi belirlemem lazımdı. Gerçek bir yarışta mücadele etme fırsatını bana verebileceğini düşünmem online olarak yarışlara başlamamdaki nedenlerden biriydi. Şimdiki niyetimse bu şansı her iki elimle kavramak ve yapabildiğimin en iyisini yapmak…" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Paylamış olduğu yazısının sonunda sponsporlarına da teşekkür eden Bölükbaşı'nın, Cumartesi ve pazar günü yapılacak olan yaruşları YouTube üzerinden takip edilebilecek.

Yorumlar (0)