Çebi üzgün: "Keşke Şenol Güneş kalsaydı!"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı üzecek bir açıklamada bulundu. Çebi, "Şenol Güneş keşke Beşiktaş'tan ayrılmasaydı." dedi. 

SPOR 16.10.2020, 17:35
Çebi üzgün: "Keşke Şenol Güneş kalsaydı!"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, spor gündemini karıştıracak bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Başkanı Çebi, Şenol Güneş'in kulüpten ayrılması nedeniyle üzgün hissettiğini belirterek, "Güneş keşke Beşiktaş'tan ayrılmasaydı." dedi. 

"Şenol Güneş'e baskı yapıldı"

Çebi, Güneş'in siyah-beyazlılardan ayrılması için kendisine baskı yapıldığını iddia ederek, yine de onun adına mutlu olduğunu söyledi.

Güneş'in A Milli Takım'ı başarıya ulaştıracağını aktaran Çebi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'a da değindi.

"Sergen Yalçın başarısını kanıtladı"

Çebi, Teknik Direktör Yalçın'ın kontratını uzatabileceklerine dikkat çekerek, siyah-beyazlıların Yalçın'a her zaman önem verdiğini kaydetti.

Yalçın'ın 2019-2020 sezonunda başarısını kanıtladığını aktaran Çebi, Beşiktaş'ın 13'üncü sıradan 3'üncü sıraya yükseldiğini ifade etti. 

"Sadece iki mücadeleye bakmayın"

Çebi, hiç kimsenin bunlardan bahsetmemesine tepki göstererek, sadece iki mücadeleye yoğunlaşılarak genel bir tutum sergilendiğini ancak bunun yanlış olduğunu söyledi. 

Yalçın'ın kendileri için değerli olduğunu vurgulayan Çebi, kontratını uzatmak istediğinde bunun hemen yapılacağını kaydetti.

"Şampiyonluğa yoğunlaştı"

Çebi, Yalçın'ın bu sezon tamamen şampiyonluğa yoğunlaştığını belirterek, kontratını her zaman uzatabileceğini bildiğini, yönetim tarafından kendisine bu gücün verildiğini ifade etti.

Yorumlar (0)