Çebi, Beşiktaş'ta yeni bir yönetmelik uygulanacağını duyurdu

Beşiktaş Başkanı Çebi, başkanlık süreci hakkında yorumlarda bulundu. Çok yorulduğunu ve yıprandığını belirten Çebi, aklının hasta annesinde ve torununda olduğunu ifade ederken Halil Umut Meler hakkında yorum yapmayı da ihmal etmedi. 

SPOR 30.01.2022, 14:58
Çebi, Beşiktaş'ta yeni bir yönetmelik uygulanacağını duyurdu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkanlık süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu: “Kongrenin üzerinden epey zaman geçti. Şimdi yeniden aynı çağrıyı yapıyorum. Beşiktaş Olağan Genel Kurulu’na aday olmak isteyenler lütfen kendilerini belli etsinler. Ben tek adaylı seçim değil çok adaylı seçim istiyorum. Öyle olursa Beşiktaş kazanır. Aslında başkanlık yapmaktan çok yoruldum ve yıprandım. İnsan işin içine girince anlıyor. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra çok iş yaptık. Ancak görünen o ki yapacak çok daha fazla iş var. Seçimi bir dönem daha kazanırsam yapacak çok işim var.” 

“Ceyhun Hoca, üzerimdeki yükü hafifletti” 

“Değerli bir arkadaşımız olan Ceyhun Kazancı’yı sportif direktörlüğe getirdik. Kendisi dünya ve Avrupa futbolu hakkında her şeyi biliyor. Hangi futbolcunun kafa vuruşunun iyi olduğunu hangisinin sol ayağının kaliteli olduğunu biliyor. Sicillerini kaydetmiş gibiydi. Ceyhun Hoca’dan en iyi şekilde faydalanıyoruz. Kendisi, üzerimdeki yükü hafifletti. Trabzonspor'un puan kaybettiği maç sonrasında Konyaspor yenilgisi ve ardından da Rizespor ve Malatyaspor beraberlikleri olmasa Trabzonspor’un ensesinde olurduk. Kaçan goller ve hakem yanlışları bizi, beklentimizin uzağında bıraktı.” 



“Seneye çok isim değişecek” 

“’Seçilmemiz halinde adayımız Toshack’tır.’ diyen arkadaşlarımız neden Sergen Hoca’yı ya da camianın içinde yetişen birini aday olarak göstermedi bunu sormak lazım. Ben diretmeseydim, olmasaydım, Sergen Hoca’nın yanında durmasaydık bu kupaları alamazdık. Biz, hakemlerden çok çektik, ben pek çok kez bağırdım. Bunlar aleyhimize döndü. Bu sezon artık bitmek üzere ancak seneye göreceksiniz ki çok isim değişecek. Başka bir yönetmelik gelecek. Yönetmeliğin taslağı bitti. Kayda geçirilmesine ise çok az kaldı.” 

“Halil Umut Meler, son maçlarımızı iyi yönetti” 

“Halil Umut Meler’den ‘genç hakem’ olarak bahsettim. Hala da böyle söylüyorum. Hata sonucu yenileceksek de genç ve yeni isimler bizi alsın istedik. Sonrasında Meler’de değişimler oldu. Örneğin bizim son iki maçımızı çok iyi yönetti. Ancak Sergen Hoca zamanında bizi çok üzmüştü.” 

“Aklım annemde, ailemde” 

“Annem şu anda yoğun bakımda ve hayata tutunmaya çalışıyor. Babam ise annemin rahatsızlığı sebebiyle perişan halde. 7 yaşındaki torunumun kaşları ve saçları döküldü, tuhaf bir hastalığa tutuldu. Aklım hep annemde, ailemde.” 

Yorumlar (0)