Capello'dan öneri: Dybala'yı Pogba için değil, Harry Kane için takasta kullanın!

İtalyan teknik direktör Capello, eski takımı Juventus'un Pogba'yı almak yerine Harry Kane'i almaya çalışması gerektiğini belirtti.

SPOR 30.12.2020, 22:02
Capello'dan öneri: Dybala'yı Pogba için değil, Harry Kane için takasta kullanın!

İtalyan teknik direktör Fabio Capello, eski takımı Juventus için en iyi transfer atağının, Tottenham'dan Harry Kane'i takas ile transfer etmek olduğunu dile getirdi

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, takımdan ayrılacağından söz edilen Paulo Dybala'nın, Harry Kane transferinde takas olarak kullanılabileceğini kaydetti. 



"Pogba için Dybala'dan vazgeçilmemeli"

Juventus'un Paul Pogba'nın ardından koşmasını mantıksız bulduğunu ifade eden Capello, "Dybala'nın oynayış tarzı bana Savicevic'i anımsatıyor. Çok iyi bir bitirici ve güçlü. Fakat onu takas yapmak için kullanıyor olmak durumunda kalsaydım, Pogba'ya karşılık olarak vermezdim. Pogba yerine Tottenham'dan Harry Kane'i almak için çaba harcardım." açıklamasında bulundu. 

2020-2021 sezonunda sadece 10 maça çıkan ve formunu yakalamakta zorluk çeken Arjantinli Dybala'nın, başarısız form grafiğini, geçirdiği COVID-19 rahatsızlığıyla ilişkilendiren Capello, "Dybala, futbolcu gelişimini bitirememiş gibi görünüyor. Fakat form düzeyini yüzde 100'e yükseltmeyi başarırsa, kendisi de başarılı olacaktır. Üstüne üstlük, Ronaldo ve Morata ile üçlü forvet olarak dahi oynayabilir." dedi.

Yorumlar (0)