Can Öncü, Malezya'da şampiyonluk peşinde!

Türk motosikletinin en önemli yarışçılarından olan Can Öncü, Moto3 Dünya Şampiyonası'nın 18. etabı olan Malezya'da pistte yerini alacak. 2018 Red Bull MotoGP Rookies Cup'ta şampiyonluk yaşayan genç sporcu, geçtiğimiz sezon Moto3'te de yer aldığı ilk ve tek yarışı olan Valencia Grand Prix'sini kazanmıştı.

SPOR 02.11.2019, 14:21
Can Öncü, Malezya'da şampiyonluk peşinde!

Türkiye'de yetişen en yetenekli motosikletçilerden birisi olan Can Öncü, 2019 Moto3 Dünya Şampiyonası'nda 18'inci yarışına çıkacak. 2018 Red Bull MotoGP Rookies Cup'ta şampiyonluk sahibi olan Red Bull sporcusu Can Öncü, Pazar günü Malezya'da Sepang Pisti'nde podyumu kovalayacak. Yarış TSİ 07.00'de başlayacak.

5.5 kilometre uzunluğundaki Sepang Pisti'nde gerçekleşecek olan yarışa Red Bull sporcusu Marc Marquez pilotlar şampiyonu olarak yer alacak. Moto GP'nin 15'inci yarışı olan Tayland yarışını birinci sırada bitirerek kariyerinin 6'ncı MotoGP, toplamda 8'inci Dünya şampiyonluğunun sahibi olan İspanyol sporcu, art arda 4'üncü kez mutlu sona ulaştı. Red Bull sporcusu Marquez'in şampiyon unvanı ile çıkacağı Pazar günkü Malezya mücadelesi TSİ 10.00'da başlayacak ve 20 tur üzerinden yapılacak.

Yorumlar (0)