Çağlar Söyüncü'ye Leicester City'den yeni sözleşme!

İngiltere Premier Lig'de Leicester City formasıyla adından söz ettiren Çağlar Söyüncü'ye yeni sözleşme geliyor. Kulübünde hatrı sayılır bir ücret alan Çağlar ile uzun soluklu bir sözleşme yapıldığı iddia edilen Leicester City'nin genç yıldıza haftalık 45 bin sterlin maaşlı bir kontrat teklif edeceği belirtildi.

SPOR 11.12.2019, 14:43
Çağlar Söyüncü'ye Leicester City'den yeni sözleşme!

Daliy Mail'de yer alan habere göre; Leicester City Kulübü, sözleşmesinin bitimine 3,5 yıl gibi uzun bir zaman olan genç oyuncuyu kaybetmemek için böyle bir adım atacağı iddia ediliyor.

Manchester City başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alan genç stoperin geleceği konusunda ise oyuncunun menajeri Mustafa Doğru kritik bir açıklamada bulundu.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

Gazetede yer alan ifadelere göre Doğru, "Çağlar şu anda takımının başarısına odaklanmış durumda. Ne onun ne de kulübünün kafasında transfer konusu var" dedi.

Savunma hattını bozmak istemeyen Leicester City, Çağlar ile beraber tecrübeli savunmacı Jonny Evans'a da yeni kontrat önerecek. Sözleşmesinin bitimine 1,5 yıl kalan Evans'ın da haftalık 50 bin poundluk bir teklifle masaya oturacağı konuşuluyor.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

İngiltere Premier Lig'de 16 hafta sonunda kalesinde yalnızca 10 gole engel olamayan Leicester City'de, Çağlar Söyüncü başta olmak üzere takımın defans hattı epey göz önünde bulunuyor.
 

Yorumlar (0)