Çağlar Söyüncü, Pep Guardiola’nın radarına girdi!

Performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Çağlar Söyüncü, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’nın radarına girdi. Ocak ayında genç yıldızı transfer etmek isteyen İspanyol teknik adam, onun uzun vadede Vincent Kompany’nin yerini alacağını düşünüyor.

SPOR 01.12.2019, 10:13
Çağlar Söyüncü, Pep Guardiola’nın radarına girdi!

Harry Maguire’ın Manchester United’a satılmasıyla beraber kendine ilk 11’de şans bulmaya başlayan Çağlar, şu anda Virgil van Dijk ile beraber Premier Lig’in en iyi iki savunmacısından birisi arasında yer alıyor.

The Times’ta yer alan habere göre; şampiyonluk yarışında Liverpool’un gerisinde kalan Manchester City, 23 yaşındaki futbolcunun transferi için planlarını yapmaya başladı.

Haberde Çağlar’ın, Guardiola’nın pozisyon futboluna uygun ama aynı zamanda sağlam kriterlerine uyduğu yazıldı.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

Bu transfer için Leicester City’nin ikna edilmesinin pek de kolay olmadığı dile getiriliyor.

Ayrıca haberin detayında, Leicester City’nin Maguire gibi 80 milyon sterlin civarı bir teklif gelmesi durumunda bu transfere onay verebileceği yer alıyor.

Manchester City, Laporte’un uzun süreli sakatlığı nedeniyle savunma hattında sıkıntı çekiyordu.

Fernandinho ile ilgili görsel sonucu

Stones ve Otamendi’nin performansları beğenmeyen Guardiola, savunma hattında Fernandinho’ya forma veriyor.

Diğer yandan Çağlar Söyüncü’nün menajeri Mustafa Doğru, Radyospor’a oyuncusu hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Premier Lig’de böyle bir performans sergileyince transfer haberlerinin çıkması son derece doğal. Çağlar çok başka bir seviyeye gelmesine rağmen konuşuluyor. Çağlar şu anda takımın başarısına odaklandı. Ne onun ne kulübünün gündeminde transfer yok. İleride ne olur bilemem ama şu anda Leicester City ve A Milli Takım’da yaşayacağı başarıları düşünüyor."

Yorumlar (0)