Çağlar Söyüncü, Manchester City yolcusu!

İngiliz Daily Mail gazetesi, 23 yaşındaki Çağlar Söyüncü'nün devre arasında 80 milyon Pound'a Premier Lig şampiyonu Manchester City'e gideceğini ifade etti.

SPOR 05.12.2019, 09:26
Çağlar Söyüncü, Manchester City yolcusu!

Çağlar Söyüncü, Türk futbol tarihine adını yazdırmak üzere. İngiliz gazetesi Daily Mail, Leicester City'de oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı stoperin Ocak ayında Manchester City'ye imza atabileceğini yazdı. Gazete, savunmada iyi bir futbolcuya ihtiyacı olan Teknik Direktör Pep Guardiola'nın 23 yaşındaki oyuncuyu istediğini dile getirdi. Haberde ayrıca A Millî Takım'da Merih Demiral ile beraber yakaladıkları uyumun ardından ‘Turkish Wall’ (Türk duvarı) olarak adlandırdıkları Çağlar için kulübü Leicester'ın 80 milyon pound (600 milyon TL) talep ettiği yer aldı.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu olacak

Çağlar Söyüncü'nün, 2016 yılında Altınordu'dan Freiburg'a 2.65 milyon Euro'ya (17 milyon TL) transferi gerçekleşmişti. Genç yıldız, iki yıl sonra 21 milyon Euro (133 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında Leicester City'nin yolunu tuttu.

Başarılı futbolcu, Manchester City'ye transfer olduğu takdirde Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu olarak yer alacak. Şu andaki rekora 22 milyon Euro ile Everton'a giden Cenk Tosun sahip.

Yorumlar (0)