Çağlar Söyüncü, İspanyol deviyle anlaştı

Bu sezon boyunca teknik direktör Brendan Rodgers ile sorunlar yaşayan ve yedek kalan Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin küme düşmesiyle bavulunu topladı. Çağlar'ın kariyerine İspanya'da devam edeceği öğrenildi.

SPOR 02.06.2023, 17:08 Hakan Öksüz
Çağlar Söyüncü, İspanyol deviyle anlaştı

Altınordu'dan Alman ekibi Freiburg'a giden ve burada 2 yıl top koşturan Çağlar Söyüncü, 2018'de İngiliz takımı Leicester City'nin yolunu tutmuştu. Leicester'da başarılı bir performans ortaya koyarak taraftarların gönlünü çelen 27 yaşındaki stoperin ayrılık vakti geldi çattı. 

Leicester'da teknik direktör ile sorunlar yaşıyordu

Leicester'ın Premier Lig'den düşmesi üzerine Çağlar Söyüncü, bavulunu topladı. Teknik direktör Brendan Rodgers ile bazı sorunlar yaşayan ve sezonun büyük kısmında yedek soyunan milli futbolcunun, kariyerine İspanya'da devam edeceği öğrenildi.

Diego Simeone: "Çağlar  yeni sezonda bizimle"

İspanyol ekibi Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Çağlar Söyüncü ile anlaştıklarını kaydetti. Çağlar'ın yeni sezonda Atletico forması giyeceğini kaydeden Simeone, "Neye ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Çağlar da bunun için bize yardımcı olacak." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)