"Çağlar Söyüncü hiçbir şeyden korkmuyor"

İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de teknik direktörlük yapan Brendan Rodgers, Çağlar Söyüncü'nün sahada hiçbir şeyden korkmayan harika bir oyuncu olduğunu belirtti.

SPOR 31.10.2019, 12:40 02.11.2019, 20:43
"Çağlar Söyüncü hiçbir şeyden korkmuyor"

İngiltere basınına vermiş olduğu demeçte, takımın savunmada görev yapan futbolcusu Çağlar Söyüncü hakkında övgü dolu sözlerle bahseden Rodgers, "Çağlar, tecrübe kazandıkça oyununu geliştiren harika bir futbolcu. Old Trafford ve Anfield gibi önemli statlarda sahaya çıkıyor ve hiçbir şeyden korkmuyor" ifadelerine yer verdi.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

Çağlar’ın savunma oldukça iyi olduğunun altını çizen teknik adam, "Takımın başına geçtiğim ilk zamanlarda çok iyi bir oyuncu olduğunu görmüştüm. Birkaç ay geçtikten sonra ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu fark ettim. Hızlı ve agresif. Topa müdahalelerinde kesinlikle herhangi bir tereddüt yaşamıyor. Savunma yapıyor ama aynı zamanda topla da etkili olabiliyor. Üst seviye bir takım olmak istiyorsanız önemli olan bu. Savunma yapmalı ve topla etkili olmalısınız, o da bunu yapabiliyor." dedi.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu

Takımında bu sezon 11 karşılaşmada oynayan ve performansıyla büyük alkış alan genç yıldız, takımının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

Yorumlar (0)