Çağlar Söyüncü hakkında dev iddia!

Bu sezon hem İngiltere'de hem de A Milli Takım'da harikalar yaratan Çağlar Söyüncü hakkında Manchester City'nin harekete geçtiği söyleniyor!

SPOR 15.11.2019, 17:36
Çağlar Söyüncü hakkında dev iddia!

İngiltere'nin Leicester City'e transferinden sonra takımının maçlarında forma giyen ve göz dolduran bir başarı gösteren Çağlar Söyüncü, A Milli Takım'ın EURO 2020 Elemeleri maçlarında da bir diğer genç yıldız Merih Demiral ile defansta adeta bir duvar örmeye devam ediyor. Performansı gün geçtikçe yükselen Çağlar Söyüncü, büyük takımların da transfer radarına giriyor.

Guariola, Leicester'ın stoper hattını izliyor

İngiliz yayıncı Sky Sports'un haberine göre Premier Lig'de Liverpool'a bir türlü yetişemeyen ve defansında sıkıntılar yaşayan Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola, bu sezon Premier Lig'in en az gol yiyen takımlarından biri olan Leicester City'nin Jonny Evans ve Çağlar Söyüncü tarafından oluşturulan stoper hattına gözlerini dikmiş durumda.

Çağlar'ın başarıda büyük payı var

Takımı Leicester City'nin geçtiğimiz sezonun şampiyon Manchester City'den bir puan fazla alarak ligde ikinci sırada olmasında byük katkısı olan Çağlar Söyüncü'nün, Guardiola'nın özellikle dikkat ettiği bir oyuncu olduğu belirtiliyor.

Maguire 87 milyon avroysa Çağlar ne kadar?

Yaz transfer döneminde yine stoper bölgesinde oynayan Harry Maguire'ı 87 milyon avroya Manchester United'a satan Leicester City'nin, Çağlar Söyüncü için de çok yüksek bir bedel isteyeceği iddia ediliyor.

Yorumlar (0)