Çağlar Söyüncü devlerin radarında: 45 milyon euro!

Leicester City'de top koşturan Çağlar Söyüncü'nün 2023 yılında 45 milyon euro bedelle daha büyük bir Avrupa kulübüne gideceği konuşuluyor.

SPOR 14.04.2022, 22:33 Hakan Öksüz
Çağlar Söyüncü devlerin radarında: 45 milyon euro!

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de top koşturan Çağlar Söyüncü, takımının vazgeçilmezleri arasına girdi. 2018 yılında Alman ekibi Freiburg'dan 21 milyon euro bonservis bedeliyle satın alınan 25 yaşındaki futbolcu, stoper hattının değişmez isimlerinden oldu.

2023 yılında sözleşmesi sona eriyor!

Leicester'daki başarılı yılları boyunca başarılı Türk defans oyuncusuyla ilgili çok sayıda transfer iddiası ortaya atıldı. İsmi verilmeyen kaynaklardan gelen iddialara göre 2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Çağlar Söyüncü, rekor bir ücret karşılığında takımdan ayrılacak. 

Çağlar Söyüncü'nün 2023 yılında Leicester'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtiliyor. Hem kulübe gelen dolgun tekliflerin hem de Çağlar'ın farklı takımlarda oynayarak yeni deneyimler kazanmak istemesinin, bu transferin gerçekleşmesini kolaylaştıracağı belirtiliyor.

Real ya da Juve'ye gidebilir!

İddialara göre Leicester City, İngiltere'den ayrılacak olan Çağlar'ı 45 milyon euro bedelle satarak büyük bir kâr elde etmek istiyor. Başarılı defans oyuncusunun sonraki takımının Real Madrid veya Juventus gibi devlerden biri olacağı konuşuluyor. Çağlar Söyüncü'nün de daha büyük takımlarda forma giyerek kupalar kazanmak istediği söyleniyor.

Bucaspor'un altyapısında yetişen Çağlar Söyüncü, 2016 yılında Altınordu'dan Alman ekibi Freiburg'a tranfer olmuştu. Leicester formasıyla 120 maça çıkan Çağlar Söyüncü, 3 kez rakip fileleri sarstı.

Yorumlar (0)