Büyük buluşma gerçekleşti

Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski oyuncusu Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin idmanını izledi.

SPOR 07.06.2023, 20:48
Büyük buluşma gerçekleşti

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Alex'in, oğlu Felipe ile Türkiye Kupası finali evvelinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelerek takımı ziyarette bulunduğu kaydedildi.

Alex'in, bir müddet antrenmanı izlediği ve takıma desteklerini ileterek moral aşıladığı da ifade edildi.



"Benden çok daha iyisini yapacak"

Alex, genç futbolcu Arda Güler ile de buluştu.

Sarı-lacivertlilerin efsane oyuncusu Alex de Souza, Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler için övgü dolu sözler sarf etti. 

Burada konuşan Alex, Arda'yı sahada görmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Özellikle solak futbolcular her daim çok hoşuma gitmiştir. Bu yaşta A takımda forma giydiği için daha da mutluyum. Potansiyelini görebiliyorum. Bu şekilde yola devam etsin. Önemli olan Arda'nın mutlu bir şekilde oyunundan zevk alarak çalışmalarını sürdürmesi. Ben burada çok güzel bir tarih yaşadım. Onun, çok daha da iyisini yapabileceği kanaatindeyim. Bu şekilde yola devam etmesi lazım." yorumunda bulundu.



"Alex'i hafızama kazıdım"

Arda Güler ise Alex ile buluşmaktan duyduğu mutluluğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"İnanılmaz derecede heyecanlıyım. Çocukluğumdan bu yana seyrettiğim kaptanla beraberiz. Benim ile oğlunun fotoğrafımızı çekti. Çok duygulandım. Belki stillerimiz, gol sevinçlerimiz benziyor. Çocukluğumdan bu yana çok seyrettim. Belki de hafızama kazındı. Her daim Alex gibi bir oyuncu olma hayalim var. Kaydettiği gollerde ne denli mutlu olduğumu, gidişinde ne kadar ağladığımı anımsıyorum. Çok farklı hisler."

Alex, kaydettiği 29 golle kendisine ait olan rekoru (28) kıran Enner Valencia'yı da kutladı.

Yorumlar (0)