Buse Naz Çakıroğlu üst tura yükseldi!

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nın dördüncü gününde ringe çıkan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Moğol Mungunsaran Balsan'ı yendi. Buse Naz, son 16 turunda pazar günü Cezayirli Roumaysa Boualam ile karşılaşacak.

SPOR 12.05.2022, 19:08 13.05.2022, 09:25 Hakan Öksüz
Buse Naz Çakıroğlu üst tura yükseldi!

Türkiye'de düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası büyük heyecana sahne oluyor. Uluslararası Boks Birliğinin (IBA) düzenlediği turnuvada birbirinden yetenekli kadın boksörler, ringde kozlarını paylaşıyor.

Turnuvada son 32 turunda ringe çıkan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Moğol Mungunsaran Balsan ile karşılaştı. Bütün raundlarda rakibinden üstün olan milli boksör, karşılaşmayı kazanarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Sonraki rakip: Roumaysa Boualam 

Şampiyonanın dördüncü gününde 50 kiloda ringe çıkan ve ilk maçını kazanan Buse Naz Çakıroğlu, son 16 turunda Cezayirli Roumaysa Boualam ile kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma, 15 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Esra Yıldız, İtalyan rakibine elendi

Öte yandan son 32 turunda ringe çıkan bir diğer milli boksörümüz olan Esra Yıldız (60 kilo), İtalyan Alessia Mesiano'ya mağlup oldu ve turnuvaya havlu attı.

Yorumlar (0)