Bursaspor'un 18 yaşındaki oyuncusuna Marsilya'dan talip!

İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan Bursaspor'un genç oyuncusu Ali Akman'a Lille sonrası başka bir Fransız ekibi Marsilya da talip oldu.

SPOR 05.12.2020, 12:43 06.12.2020, 17:12
Bursaspor'un 18 yaşındaki oyuncusuna Marsilya'dan talip!

Marsilya, elinde bulunan tek forvet oyuncusu Dario Benedetto'nun performansından memnun kalmayınca, teknik direktör Andre Villas-Boas devre arasında golcü transferi yapılması hususunda talebini dile getirdi.

Fransız basınındaki haberlerde listede ilk sırada yer alan Bursaspor'un 18 yaşındaki genç futbolcusu Ali Akman'a oklar çevrildi.

Fransızlar Ali Akman'ı istiyor

Marsilya Sportif Direktörü Pablo Longoria'nın Ali için scout ekibinden detaylı bir rapor istediği ve ardından ise transfer çalışmalarına başladığı kaydedildi.

Ali Akman'ın mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitse dahi Fransızlar uygun bir bonservis ile ocak ayında transferi sonlandırmak istiyor.

Ali'nin talibi çok

Haberin detaylarında Marsilya'nın bu transfer talebinde yalnız olmadığı ve işinin ise hayli zor olduğu kaydedildi.

18 yaşında olan Türk golcü, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dışında PSV takımınca da ilgileniliyor. Asıl zorlu rakip ise Red Bull. Red Bull'un Ali Akman'ı transfer edip önce Salzburg, ardından ise Leipzig'de oynatmak istiyor.

Sezonda 7 gol ve 3 asisti var

İnegölspor'un altyapısından yetişen ve 2015 senesinde Bursaspor'a geçen Ali Akman, bu sezonda çıktığı 11 lig maçında, 7 gol ve 3 asist gerçekleştirdi. Ali Akman, milli takımın altyaş gruplarında çıkmış olduğu 40 maçta ise 20 gol kaydetti.

Yorumlar (0)