Bursaspor, “Ayağa Kalk Bursa” kampanyasından 4 milyon kazandı

Bursaspor’un başlattığı proje kapsamında kulüp, 4 milyon 86 bin TL gelir elde etti. Bursasporlu taraftarlar kulübün IBAN’ına gönderim yaparak ya da tesise gidip bağış makbuzu vererek yardımlarını gerçekleştirdi.

SPOR 26.08.2021, 09:31 27.08.2021, 09:04
Bursaspor, “Ayağa Kalk Bursa” kampanyasından 4 milyon kazandı

Bursaspor Kulübü, kulübe maddi destek kazandırılması açısından geçtiğimiz günlerde “Ayağa Kalk Bursa” isimli bir kampanya başlatmıştı. Yeşil beyazlı takımın tarafları gerek Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gidip bağış makbuzu vererek gerekse kulübün paylaştığı IBAN’a “Hatıra Forması” notuyla bağış yaparak büyük bir meblağ topladı.



4 milyon 86 bin TL toplandı

Bursaspor Kulübü, 3 hafta boyunca yapılan bağışların miktarı hakkında açıklamalarda bulundu: “03.08.2021 tarihinde başlatmış olduğumuz Ayağa Kalp Bursa Hatıra Forması hareketimize destekleri için büyük ve değerli Bursaspor camiasına teşekkür ederiz. Kampanyamıza katılım, vermiş olduğumuz IBAN numarasına ‘Hatıra Forması’ bedeli yazılarak ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimize gelip bağış makbuzu karşılığı olarak iki şekilde gerçekleşmiştir. Bu bedel, KDV dahil toplam 4 milyon 86 bin 46 TL’dir.”

Yeşil beyazlı spor kulübü, açıklamasına ek olarak yazdığı notta, toplanan paranın 85 bin liralık kısmının da iade edileceğini bildirdi.

Yorumlar (0)