Burak Yılmaz: Come to Beşiktaş, Cenk Tosun!

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Burak Yılmaz, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyon olmayı çok istediklerini dile getiren Burak Yılmaz, siyah-beyazlıların gündemindeki Arda Turan ve Cenk Tosun hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 07.01.2020, 14:44
Burak Yılmaz: Come to Beşiktaş, Cenk Tosun!

Siyah-beyazlı ekibini golcü oyuncusu ve kaptanı Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın Antalya kampında açıklamalar yaptı.

Son durumu ile ilgili bilgi veren ve Beşiktaş olarak ikinci yarı iyi işler yapacaklarını belirten Burak Yılmaz "İlk antrenmanıma çıktım ama tatilde de çalışıyordum. Fenerbahçe maçında ufak bir sakatlığım olmuştu, ilk antrenmanımı yaptım, her şey yolunda. İlk yarı beklentilerin altında kaldık. Bunun birçok sebebi oldu. Oyuncular olarak beklentilerin altında kalmanın sorumluluğunu alıyoruz. Hep beraber oturduk ve konuştuk. hedefe ulaşmak için neler yapacağımızı biliyoruz. Havamız gayet iyi. Sivasspor maçını dört gözle bekliyoruz." şeklinde konuştu.

"Allah'ımdan tek dileğim şampiyonluk"

Transfer iddiaları hakkında görüşü sorulduğunda Burak Yılmaz "İlk imzamı atarken de çok dua ettim, hep Beşiktaş'ta bırakmak istedim. Allah da bana bu fırsatı verdi. Teklifler oluyor, sahada işini yaptığın sürece de olacak. Beşiktaş benim için başka duygu, anlatarak tarif edemem. Allah'ımdan tek dileğim şampiyonluk ve Türkiye Kupası kaldırmak. Tek hayalim burada kupa kaldırmak. Benim aklımda transfer en ufak şekilde yok. Şimdi Sivasspor maçını düşünüyorum." yanıtını verdi.

Daha önce yaptığı açıklama hakkında konuşan Burak Yılmaz "Başka santrforlar gol atamadığı zaman, yorumcu ağabeylerimiz "Top atamıyor" diyor, ben atamadığım zaman "Gol atamıyor" diyor, ben de bu yönde konuştum ancak arkadaşlarımı (Ljajic) hedef aldığım söylendi, böyle bir şey yok. Ljajic özel bir oyuncu. İlk yarı takım olarak iyi işler yapamadık. İkinci yarı böyle olmayacak. Ligin ikinci yarıları daha farklı oynanır. Ljajic de ben de kendi performanslarımızın farkındayız. Diğer oyuncular için de bu böyle. Herkes neyin ne olduğunu bilecek yaşta. İlk yarı iyi değildik, bu bir gerçek. İkinci yarı herhangi bir şansımız yok. Yol kısaldı, gerekli oyunu oynamasak bile gerekli puanları toplamalıyız." ifadelerine yer verdi.

"Şampiyonluk şansımız çok yüksek"

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı hakkında açıklamada bulunan Burak Yılmaz "Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Neden? İlk maçımız Sivasspor ile ve içeride Sivasspor ile oynamak bizi çok motive ediyor. Kazanırsak fark 4'e düşecek. Taraftarımızın önünde harika bir atmosferde oynayacağız. Şampiyonluğa çok inanıyorum, taraftarımızın önündeyiz ve siz de bunu düşünebiliyorsunuzdur. Sivasspor'un değerli bir hocası, başkanı ve oyuncuları var. Çok iyi Türk oyuncular var ve kesinlikle burada olmaları tesadüf değil. İlk maçımızın Sivasspor ile olması bizi olayın içine %100 çekecektir. Kazanarak iyi duruma geleceğiz." dedi.

Arda Turan'ın transferi hakkında

Arda Turan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları üzerine Burak Yılmaz, "Arda Turan'ın Burak Yılmaz'ın vasıtasıyla Beşiktaş geleceği söylentilerinin sorulması üzerine Burak Yılmaz "Arda Turan ile sürekli konuşuyorum, böyle haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum. Kulübümüzün, Arda Turan'a ihtiyacı varsa, Burak Yılmaz'a ihtiyaç yok. Burak vasıtasıyla Beşiktaş'a gelmek istiyor söylemleri hem Beşiktaş'a, hem Burak Yılmaz'a hem de Arda Turan'a saygısızlık. Ayrıca böyle bir gündem olmadığını biliyorum" açıklamasını yaptı.

Arda Turan'ın gönlünde yatanı da bildiğini söyleyen Burak Yılmaz, "Arda'nın gönlünden geçeni biliyorum, inşallah Allah gönlüne göre verir" diye konuştu.

'Come to Beşiktaş'

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Cenk Tosun için de taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yapan tecrübeli yıldız, "Cenk Tosun'a söyleyeceğim tek şey 'Come to Beşiktaş' olur" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)