Burak Yılmaz, Beşiktaş’a mı dönüyor? Haber yolladı

Lille’den ayrılan ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a dönmek istediği öğrenildi. Menajeri aracılığıyla siyah-beyazlı kulübe haber yollayan golcü futbolcunun imza atmaya hazır olduğu bildirildi. 

SPOR 07.06.2022, 17:35 08.06.2022, 12:21
Burak Yılmaz, Beşiktaş’a mı dönüyor? Haber yolladı

2020-2021 sezonu başında Beşiktaş’tan Fransa’nın Lille kulübüne transfer olan Burak Yılmaz, bir kez daha siyah-beyazlı formayı giymek istiyor. Fransa’da önemli başarılara imza atan tecrübeli futbolcunun menajeri aracılığı ile Beşiktaş yönetimine haber yolladığı ve “Yıllık maaşımı siz belirleyin, ben imza atmaya hazırım” dediği öğrenildi. 

Cenk Tosun transferi askıya alındı

Everton ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile uzun süredir görüşme halinde olan Beşiktaş yönetiminin Burak Yılmaz’dan gelen bu haber sonrası bekleyişe geçtiği bildirildi. 36 yaşındaki golcünün teklifini daha makul bulan siyah-beyazlı bazı yöneticilerin Cenk Tosun yerine Burak Yılmaz’la sözleşme yapılmasını istediği öne sürüldü. 

Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyor

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Cenk Tosun transferi şimdilik askıya alınırken, santrfor bölgesine transfer edilecek isim hakkında son kararı teknik direktör Valerien Ismael’in vereceği kaydedildi. Attığı gollerle Lille’nin Fransa şampiyonluğunda başrol oynayan Burak Yılmaz, uzun süre Avrupa basınında gündem olmuştu. 36 yaşındaki golcünün futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istediği öğrenildi. 

Yorumlar (0)