Burak Elmas'tan 'Ghezzal' ve 'Rosier' açıklaması

Burak Elmas, Ghezzal hususundaki belirsizliklere yanıt verdi. Elmas, "Ghezzal ile görüştük, istediğimiz her futbolcuyla görüşmeye devam edeceğiz." dedi. Rosier hakkında da konuşan Elmas, "Biz, başka bir kulübün ricası ile transferden vazgeçmeyiz." dedi.

SPOR 19.07.2021, 18:56 20.07.2021, 17:22
Burak Elmas'tan 'Ghezzal' ve 'Rosier' açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, basın toplantısı gerçekleştirdi.

"Ghezzal ile görüştük"

Sıklıkla konuşulan Ghezzal sorusuna cevap veren Elmas, "Ghezzal ile görüştük, istediğimiz her futbolcuyla görüşmeye devam edeceğiz. Sayın Çebi haklı. Menajerler fiyat yükseltmek amacıyla takımları birbirine vurdurup, futbolcunun fiyatını yükselterek Türk futboluna zarar veriyor. Bu konuda çok dikkatli davranıyoruz." dedi.

"3 ana kriterimiz..."

Başkan Elmas, şöyle konuştu: 

"Fatih Terim'in o futbolcuyu arzu etmesi, maliyetinin kulübümüze uygun olması, futbolcunun karakterinin Galatasaray'a uygun olması... Bu 3 ana kriter bizim için çok önemli. Kulübümüze en iyisini katmak için çaba sarf ediyoruz. Ghezzal transferi an itibarıyla bitmemiş bir süreç, açıklamadığımıza göre bitmemiş bir süreçtir.

Bizden beklentilerin ne denli yüksek olduğunun gayet farkındayız. 100 gün hedefimiz doğrultusunda ciddi bir şekilde çalışmaya başladık ve önemli tespitler yaptık. Bildiğimiz veriler haricinde bilmediğimiz veriler de vardı. Bu gibi detayları çok kısa süre içerisinde öğrendik."

"Gedson'a Türkiye'den büyük bir teklif verildi"

Gedson Fernandes hususu hakkında da konuşan Başkan Elmas, "Gedson transferi için görüşmelerimiz sürüyor. Büyük bir kulübümüz Gedson için altından kalkamayacağı bir teklif verdi. Elimizde belge de var. Centilmenlik iki taraflı olur.” ifadelerini kullandı.

"Rosier'den vazgeçmedik"

Rosier transferi hakkında da konuşan Elmas, "Başka bir takımın ricası ile hiçbir transferden vazgeçmedik. Görüştüğümüz her oyuncu için belirlediğimiz bazı şartlar var. Biz, başka bir kulübün ricası ile transferden vazgeçmeyiz, başka bir kulüp de aynı şekilde yapar. Bu durum zaten rekabetin doğasına aykırı olur." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)