Burak Elmas'tan eleştirilere yanıt

Burak Elmas, kulübü içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Görevimizin başındayız." dedi.

SPOR 29.01.2022, 21:10
Burak Elmas'tan eleştirilere yanıt

Galatasaray'ın 12 Ocak'ta salgın sebebiyle ertelenen olağan divan kurulu toplantısı, video konferans yöntemi üzerinden yapıldı.

"Görevimizin başındayız"

Toplantıda konuşan Başkan Elmas, kulübün problemlerini hep birlikte çözmeleri gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Başkanlığa talip olurken büyük bir arzuyla ortaya çıktık ancak resim pek de öyle olmuyor. Bu ateşten gömleği giymek için herkes sırada değil. Kulübe çözüm üretmek için adaylığımızı koyduk. 

Kulübün maddi sorunları var. Hiçbir yönetim bu durumdan yalnız başına çıkamaz. Camianın bütünleşmesi lazım. Kişileri ortadan kaldırarak sorunları çözemezsiniz. Çözüm önerilerine açık bir yönetimiz. 

Yönetim kurulundan ayrılan arkadaşlarımızın üzerinden spekülasyon üretilmemeli. Bu dönemde yönetici olmak kolay değil. Kalan arkadaşlarla çalışıyoruz, görevimizin başındayız.

Güvenoyuna ihtiyaç duyduğumuz söyleniyor. Ne göre, kime göre... Bizim tüzüğümüz açıktır. Kolay bir dönemde olmadığımız çok açık. En azından iradeliyiz. Camia olarak birleşmeliyiz. 

'Niğde Anadolu FK' eleştirilerini yanıtladı

TFF 2'inci Lig ekiplerinden Niğde Anadolu FK'yi satın aldığımız için eleştiriliyoruz. O an için hızlı bir şekilde hareket edip o kulübü satın almamız lazımdı. Bu gizli bir organizasyon değil, tüm Galatasaraylılar yatırımcı olarak iştirak edebilir. Genç futbolcularımızı Anadolu kulüplerine kiralıyoruz fakat düzenli olarak forma giyemiyorlar. Bu sebeple de gelişimlerini kontrol edemiyoruz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için böyle bir yol seçtik. Tüm süreç denetime açıktır."

Yorumlar (0)