Burak Elmas 'sert' yalanlama! 'Gitmiyorum'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Olağan Genel Kurul'dan çıkan karara karşı mahkemeye gidip dava açtığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır" açıklamasını yaptı.

SPOR 04.04.2022, 09:12 04.04.2022, 17:09
Burak Elmas 'sert' yalanlama! 'Gitmiyorum'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, haklarında çıkan dava iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. 

“Mahkemeye gitmiyorum”

Başkan Elmas, "Olağan Genel Kurul’daki karara karşı dava açtığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Bu tarz asılsız haberleri servis etmeyi alışkanlığa dönüştüren ve Galatasaray’da iktidar hırsları ile kaos oluşturanların aynı otelde bir araya gelmeleri de asla tesadüf değildir. Galatasaray’ın içini dizayn ederek ve geçmişten kalan darbeci zihniyetiniz ile bozulan çarklarınız yeniden düzelir sanmış olabilirsiniz fakat hayatta olduğum sürece buna izin vermeyeceğim. Muhtemel adaylar ile ilgili özel evrakları basına servis edecekleri haberini aldım. Daha önce de bu evrakları bana da getirdiler ve şahitler huzurunda ben kullanmayı reddettim. O belgeleri eğer medyada görürsem adınızı da açıklarım! Galatasaray’ı dizayn edemeyeceksiniz" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)