Burak Elmas: Fatih Terim’e kızgınım

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Fatih Terim arasında yaşanan gerginlik yeni bir boyut kazandı. Fatih Terim’in kendisini başkanlıktan indireceğine ilişkin söylemlerde bulunduğunu dile getiren Elmas, “Fatih Terim’e artık kırgın değil, kızgınım” dedi. 

SPOR 06.06.2022, 09:26
Burak Elmas: Fatih Terim’e kızgınım

Geçen sene camianın büyük desteği ile göreve gelen Burak Elmas, Fatih Terim ile yola devam edeceklerini duyurmuştu. Sezona Terim yönetiminde başlayan sarı-kırmızılılar, istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Yüksek maliyetlerle transfer edilen oyunculardan da beklediği verimi alamayan Galatasaray yönetimi, Terim ile yolları ayırmıştı. 

“Onu başkanlık koltuğuna ben oturttum, o koltuktan da ben indireceğim”

Katıldığı özel bir programda Fatih Terim ile arasında yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan Burak Elmas, önemli mesajlar verdi. Terim’in kendisi hakkında, “Onu başkanlık koltuğuna ben oturttum, o koltuktan da ben indireceğim” dediğini belirten Elmas, Terim’e kızgın olduğunu ifade etti. 

“Fatih Terim ile olan ayrılığımız yalnızca skorlardan kaynaklanan bir durum değildi”

Fatih Terim’in aracılar vasıtasıyla kendisine haber gönderdiğini belirten Elmas, kendisini koltuktan indireceğine ilişkin söylemlerini öğrendiğini belirterek, “Her takım, sezon içerisinde teknik direktör değişikliğine gidebilir. Bunlar normal şeyler. Bizim Fatih Terim ile olan ayrılığımız yalnızca skorlardan kaynaklanan bir durum değildi. Sayın Terim’e bazı konularda ciddi kırgınlıklarım vardı. Ancak bu sözleri öğrendikten sonra artık kırgın değil, kızgınım” şeklinde konuştu. 

“Bana düşman olunca Galatasaray’a nasıl bir kazanç sağlıyorsunuz?”

Bu tarz söylemlerinin Galatasaray’a zarar verdiğini dile getiren Burak Elmas, “Ben Fatih Terim’e yalnızca kendi adıma değil, aynı zamanda Galatasaray için de kızgınım. Bana düşman olunca Galatasaray’a nasıl bir kazanç sağlıyorsunuz? Bana kızgınlıklarını dile getirince Galatasaray bundan nasıl bir fayda sağlayacak? Bazı konular hakikaten insanı üzüyor, hak etmediğimiz şeylerle karşılaşmak bizi de yıpratıyor” dedi. 

Yorumlar (0)