Burak Elmas, Falcao'nun bu yılki maliyetini açıkladı

Burak Elmas, Radamel Falcao’nun maliyetinin bu yıl 9.5 milyon dolar (82.3 milyon lira) olduğunu ifade etti.

SPOR 11.08.2021, 21:04 12.08.2021, 17:12
Burak Elmas, Falcao'nun bu yılki maliyetini açıkladı

Galatasaray’da bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında Başkan Burak Elmas, önemli açıklamalarda bulundu. 

"Hiç kimse şüphe etmesin"

Sarı-kırmızılı kulübün transfer politikasına ve takımdan ayrılması gündeme gelen Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao’ya dair değerlendirmelerde bulunan Elmas, şu ifadeleri kullandı: 

“Kulübümüzün yatırım yapacak kaynağı yok fakat Galatasaray’ı kapatamayız. Küçülme bir anda olmuyor. Gelirlerimizde büyük bir belirsizlik var. Naklen yayının bu yılki bedeli henüz belli değil. Kulübümüzün geleceğini kurtarmak için aday olduk ve kazandık. Bundan sonra da aynı şeyden sapmadan devam edeceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Falcao'nun yıllık maliyeti dudak uçuklattı

“Radamel Falcao’nun bu seneki brüt maliyeti 9.5 milyon dolar. Serbest bıraksanız da bu yükümlülükte değişiklik olmuyor. Biz ne yapmaya çalışıyoruz? Genç, kulübümüze yakışan futbolcuları düşük ücret maliyetiyle ve vadeli bonservisle takıma katarak düşük maaş bütçesi oluşturmaya çalışıyoruz.

Bu futbolcuların da satılabilme ihtimallerini değerlendiriyoruz. Şampiyonlar Ligi artık bitti. 4-5 yıl boyunca aldığımız direkt katılabilme maliyetini keşke iyi kullanabilseydik fakat olmadı."

Yorumlar (0)