Bundesliga'ya transfer olan Ömer Faruk'tan Fenerbahçe'ye gönderme

Fenerbahçe Kulübü bugün yaptığı açıklamada, genç futbolcu Ömer Faruk Beyaz’ın Bundesliga’nın Stuttgart takımına transfer olduğunu duyurdu. 

SPOR 14.04.2021, 15:04 15.04.2021, 10:23
Bundesliga'ya transfer olan Ömer Faruk'tan Fenerbahçe'ye gönderme

Transferi ve Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu hâline gelen, 17 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz’ın yeni takımı belli oldu.

Artık Stuttgart forması giyecek

Fenerbahçe ve Stuttgart kulüplerinden bugün yapılan açıklamada Ömer Faruk Beyaz’ın Bundesliga’ya transferinin gerçekleştiği açıklandı. Almanya’nın köklü ekiplerinden Stuttgart ile anlaşan Ömer Faruk Beyaz, 2025 yılının sonuna kadar Stuttgart forması giyecek.

Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Ömer Faruk Beyaz’ın Stuttgart ile anlaştığını duyurarak genç futbolcuya kariyerinde başarılar diledi.

Stuttgart Kulübünden açıklama

Stuttgart Kulübü, resmî internet sitesinden yaptığı açıklamada, Ömer Faruk Beyaz’ın 2021’in yaz aylarında takımın sezon başı kampına katılacağını ve 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Ömer Faruk’un, Stuttgart’ı seçmesinden dolayı gururlu olduklarını söyleyen Stuttgart Sportif Direktörü S. Mislintat, transferin ayrıca bonservissiz gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını açıkladı.

“Stuttgart genç futbolculara önem veriyor”

Stuttgart’a transferi hakkında konuşan Ömer Faruk Beyaz, yeni kulübüne transfer süreci için teşekkürlerini iletirken Fenerbahçe’ye göndermede bulundu. Ömer Faruk’un, Fenerbahçe’de yeterince forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu iddiaları gündeme gelmiş ve Fenerbahçe ile sözleşme uzatmama kararı alınmıştı.

Stuttgart’a transfer olan genç futbolcu, transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, Stuttgart’ın, genç futbolculara önem veren ve gelişimlerine odaklanan bir kulüp olduğunu söyleyerek eski takımı Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Yorumlar (0)